Donér din tid - bliv dommer

Vil du være med til at give elever og studerende et skub i den rigtige retning? Så meld dig som dommer og giv feedback og sparring på de unges idéer

På Danish Entrepreneurship Award har vi en række konkurrencer, hvor elever og studerende skal præsentere deres idéer for dommere, som giver dem feedback og sparring. Som dommer handler det om at give elever og studerende lyst til at arbejde videre med deres idéer. Deltagerne er på forskellige niveauer, både i forhold til alder, uddannelse, og idéudvikling, og for størstedelen af dem, er det første gang de præsentere deres idé for ”et rigtigt menneske”. Det skal du som dommer have stor forståelse for.

 

 

Meld dig som dommer, hvis du kan sige "Ja" til følgende:

 

  • Vil du dele ud af viden og erfaring og på den måde hjælpe elever og studerende til at få deres idéer sat iværk?
  • Kan du give seriøs sparring til elever og studerende under overskrifterne entreprenørskab, iværksætteri og innovation?
  • Har du erfaring fra enten det private eller offentlige erhvervsliv?

 

 

Gode råd til dommergerningen

Vores venner fra Opfinderrådgivningen har lavet en kort film, hvor holdkaptajn Kasper Birkeholm Munk deler sine bedste råd til, hvordan man som dommer kan give de unge en god oplevelse i de konkurrencer, de deltager i.

 

 

 

Læs mere om konkurrencerne

Vi har på Awarden flere forskellige konkurrencer, som du kan læse mere om her.

 

 

Sæt kryds i kalenderen og skriv dig op allerede nu

Hvis du gerne vil være dommer til Danish Entrepreneurship Award d. 17. november, kan du allerede nu skrive dig op. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så vil du først på sommeren få en invitation med mere information.